Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ » Όραμα

Η εταιρία έχει ως κύριο όγκο εργασιών την μελέτη, το σχεδιασμό αλλά και την εγκατάσταση ΑΣΦΑΛΩΝ δικτύων υγραερίου τόσο στον βιομηχανικό τομέα όσο και σε εγκαταστάσεις σε οικίες για θέρμανση και ζεστό νερό, εστιατόρια και ξενοδοχεία.

Η εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού και η ανάγκη για σωστές και ασφαλείς εγκαταστάσεις, έδωσαν στην εταιρία το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες εταιρίες του κλάδου, και την κατέστησαν πρωτοπόρο στην Κυπριακή αγορά σε θέματα που αφορούν την σωστή και ασφαλή χρήση του υγραερίου.

Με γνώμονα την ασφάλεια κυρίως ίδιων των ανθρώπων αλλά και των περιουσιών των πελατών της, η εταιρία εφαρμόζει πιστά τις ευρωπαϊκές οδηγίες και πρότυπα που αφορούν στις εγκαταστάσεις υγραερίου, γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να ελαχιστοποιεί την περίπτωση λάθους σε μια εγκατάσταση.

Η CLIMACO εξασφαλίζει για το σπίτι σας ή την επιχείρηση σας απρόσκοπτη παροχή υγραερίου 24 ώρες το 24ώρο με ασφάλεια όπου και αν βρίσκεστε. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του υγραερίου και αφήστε σε εμάς τη μελέτη, το σχεδιασμό και την εγκατάσταση των συστημάτων υγραερίου για θέρμανση σε παντός είδους υποστατικά.

Με μια μεγάλη επιλογή από Γερμανικά μηχανήματα καύσης υγραερίου, λέβητες, εξειδικευμένα εξαρτήματα και υλικά που καλύπτουν όλες τις ανάγκες δικτύων υγραερίου, φροντίζουμε να προσφέρουμε λύσεις που ικανοποιούν πλήρως τις εξειδικευμένες ανάγκες του πελάτη.

Επειδή το υγραέριο είναι το μέλλον.

Γρήγορη Εύρεση Προιόντος

Top