ΥΓΡΑΕΡΙΟ » Σεμινάρια

Από το 2004 η εταιρία Climaco Ltd πρωτοπορεί και στον τομέα της εκπαίδευσης, όσον αφορά τα αέρια καύσιμα, διοργανώνοντας με επιτυχία ημερίδες υγραερίου. Βασικός εισηγητής είναι ο κος. Κωνσταντίνος Πασπαλάς, επιστημονικός συνεργάτης του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ, εκπρόσωπος της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές επιτροπές τυποποίησης για τα αέρια καύσιμα και βασικός εισηγητής του Ελληνικού τεχνικού κανονισμού για το υγραέριο.

Ο επιστημονικός και τεχνικός κόσμος ενημερώνονται για τις απαιτήσεις ασφάλειας οι οποίες επιβάλλονται τόσο από την ανάγκη όσο και νομοθετικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παρόντες στις ημερίδες μας ήταν επίσης, εκπρόσωποι της κυβέρνησης, των δήμων, της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εκπρόσωποι του τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας, των Ασφαλιστικών εταιριών και εταιριών πετρελαιοειδών.

Η εταιρία μας συνεργάζεται με το CYS και το ΕΤΕΚ για την διεξαγωγή των σεμιναρίων. Τα τελευταία 5 χρόνια ο CYS εκπροσωπείται στην ευρωπαϊκή επιτροπή CEN/TC 286 (Liquefied Petroleum Gas Equipment and Accessories) με τον Κώστα Παπαχριστοφόρου τον ιδιοκτήτη της εταιρίας.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ορισμένο φωτογραφικό υλικό από διάφορα σεμινάρια που έχουμε κάνει. Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση.

 

  

  

  

   

Γρήγορη Εύρεση Προιόντος

Top