ΛΟΙΠΑ » Τζάκια αερίου

Baskets

Βάση αερίου για τζάκι. Τοποθετείται µέσα στην εστία του τζακιού και µετατρέπει ένα κλασσικό τζάκι από ξύλα σε τζάκι αερίου. Προϋποθέτει καπνοδόχο. Λειτουργεί µε υγραέριο  

 

Κωδικός

Περιγραφή

B-PIPM

PI Basket fully polished 43cm without remote control

B-WAVBM

Wave Basket 54cm black without remote

B-WAVPR

Wave Basket 54cm fully polished with remote control

B-PORPM

Portal basket polished 46cm without remote control

B-PIPM

PI Basket fully polished 43cm without remote control

B-PORPR

Portal basket polished 46cm with remote control

B-CASBLM-18

Castello basket 46cm black without remote control

B-CASBRLR-21

Castello basket with brass legs 54cm with remote control

B-QUAM

Modern Quad basket 56cm without remote control

B-QUAR

Modern Quad basket 56cm with remote control

B-AZTR

Aztec basket 51cm Inox with remote control

 

AGNEWS Firewall

Το τζάκι υγραερίου  Agnews Firewall flueless CE Mark είναι µια νέα λύση θέρµανσης για σύγχρονους εσωτερικούς χώρους που συνδυάζει την πιο σύγχρονη καταλυτική τεχνολογία ευρεσιτεχνίας µε πρωτότυπο design. Το αποτέλεσµα; Ένα 100% λειτουργικό τζάκι υγραερίου που µπορεί να αναρτηθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια τοίχου.

Η συσκευή προσφέρει ωραιότατες πορτοκαλί και κίτρινες "φλόγες που χορεύουν" σε τέλειες αναλογίες πάνω σε πυρακτωµένη θράκα. Το Agnews Firewall προσφέρεται σε τέτοια γκάµα χρωµατισµών πλαισίου, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να την προσαρµόσετε στο design του προσωπικού σας χώρου. Μπορείτε ακόµη, αν επιθυµείτε, να αλλάξετε το χρώµα του πλαισίου στο µέλλον.

Ευελιξία flueless

Με την εξαιρετικά λεπτή, αναρτώµενη πρόσοψη του, το Agnews Firewall σας προσφέρει τεράστιες δυνατότητες σχετικά µε το χώρο σας στον οποίο µπορείτε να έχετε φλόγες τζακιού. Σας δίνει την ελευθερία να δηµιουργήσετε ένα εντυπωσιακό επίκεντρο χωρίς τους περιορισµούς της καπνοδόχου.

Καταλυτική τεχνολογία

Το Agnews Firewall δεν χρειάζεται καπνοδόχο γιατί χρησιμοποιεί καταλυτική τεχνολογία για να καθαρίζει τα απόβλητα του καιόμενου αερίου μέσα σε ένα σφραγισμένο διαμέρισμα στο εσωτερικό της μονάδας. Κάτω από κανονικές συνθήκες χρήσης της μονάδας, ο καταλύτης έχει διάρκεια ζωής 10 χρόνια οπότε και θα πρέπει να αντικατασταθεί.

Φιλικότητα προς το περιβάλλον 

Καταλυτική τεχνολογία ουσιαστικά σηµαίνει ότι το Agnews Firewall καθαρίζει τον αέρα που χρησιµοποιεί.

100% θερµαντική απόδοση 

Το Agnews Firewall δεν εξυπηρετεί µόνο διακοσµητικούς σκοπούς. Είναι επίσης µια πανίσχυρη συσκευή θέρµανσης ισχύος 2,4kw που είναι 100% λειτουργική.   Με το Agnews Firewall αναµµένο στη χαµηλότερη βαθµίδα, καταναλώνετε µια πολύ µικρή ποσότητα αερίου ανά ώρα, ωστόσο παράγεται µια διόλου ευκαταφρόνητη ποσότητα θερµότητας της τάξης του 1,1 kw. 

Τριπλή Ασφάλεια 

  • ∆ιαθέτει αισθητήρα οξυγόνου.   Αν η στάθµη του οξυγόνου πέσει κάτω από τα αποδεκτά επίπεδα η παροχή αερίου και ο καυστήρας διακόπτονται και κλείνουν αυτόµατα. 
  • Έλεγχος Ιονισµού φλόγας. 
  • Έλεγχος «οµαλής φλόγας» πίεσης αερίου. 

Οδηγίες εξαερισµού και µεγέθους δωµατίων 

Η εγκατάσταση του Agnews Firewall δεν πρέπει να γίνει σε χώρους µικρότερους των 10m2.   Το δωµάτιο πρέπει να διαθέτει εντοιχισµένο εξαερισµό τουλάχιστον 100cm2 και αντίστοιχο αερισµό. ∆ιατίθεται σε 4 χρωµατισµούς: Inox, Ανθρακί, Μπλε µεταλλικό, Κεραµυδί.  ∆ιατίθεται για χρήση: για φυσικό αέριο ή υγραέριο (εµπορικό προπάνιο ή µείγµα). Προσοχή να καθορίζεται στην παραγγελία σας τον τύπο του επιθυµητού καυσίµου.   Υπάρχει και η δυνατότητα για εναλλαγή της χρήσης αλλάζοντας τα αντίστοιχα µπεκ, εργασία όµως που γίνεται µόνο από τα εξουσιοδοτηµένα Service της Εταιρείας.

Κωδικός

Περιγραφή

FIREW-01

39’’ Firewall Original Anthracite frame / Nickel trim

FIREW-07

39’’ Firewall Original Stainless Steel frame / Anthracite trim

FIREW-16

39’’ Firewall Original Aluminum Trim surround

B-PORPM

Portal basket polished 46cm without remote control

FIREW-19

41’’ Firewall Widescreen Anthracite frame / Nickel trim

FIREW-23

41’’ Firewall Widescreen Black Glass / Aluminum trim

FIREW-25

48’’ Firewall Panoramic Anthracite frame / Nickel trim

FIREW-29

48’’ Firewall Panoramic Black Glass / Aluminum trim

Γρήγορη Εύρεση Προιόντος

Top